Sifonflasker

På udkig efter en flot sifonflaske? Sifonflasker kan bruges til nemt og hurtigt at lave mange forskellige former for opskummede cremer og saucer.

På blot få sekunder kan du lave en perfekt flødeskum eller fremtrylle en lækker mousse- eller formageskum til desserten eller lagkagen. Nogle sifoner kan også anvendes til varme ingredienser.

iSi sifonflasker og masser af tilbehør

Hos Drinkworld.dk finder du et fint udvalg af kvalitets sifoner af mærket iSi. iSi er anerkendt for deres kvalitetsprodukter og anses som en af de førende leverandører inden for sifonflasker.

Ud over forskellige sifonflasker finder du også smart udstyr til din sifon, som for eksempel flødepatroner, dekorationssæt, fyldenåle og påfyldningsudstyr.

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til, hvad en sifonflaske kan fremtrylle, og hvilket tilbehør du kan "pimpe" den med!

1 til 15 af 17

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 15 af 17

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér