David Rio Chai

Lidt om Chai te fra David Rio...

David Rio blev oprindeligt inspireret af den traditionele Indiske mælke te og masala chai under en lang rejse igennem Indien hvor Scott og Rio stødte på mange lokale som bryggede deres egen te. Smagen var fantastisk og slet ikke som noget de havde smagt i USA og de besluttede at lave en pulver form at disse traditionelle ingredienser som man brugte i Indien.

Oprindeligt havde David Rio tænk sig kun at sælge til det Japanske marked med deres første produkt: "David rio elephant vanilla chai". Efter hurtig succes blev deres idag største smag produceret kaldt "David rio tiger spice chai". Derefter startede de op på det Amerikanske Chai marked og det er her David Rio har sin base idag.

David Rio's inspirationskilder fra Indien

Te fra David Rio har som mål at blande de Indiske traditioner og ingredienser med den vestlige stil og det har været med til at gøre mærket til et af de største i hele USA og resten af verden.

Blandingen har taget stor inspirition fra det indiske marked hvor så kaldte Chaiwallahs bryggede den te vi alle kan finde på vores lokale cafe i dag. Denne chai tea er bygget på kraftig og intens sort te som efterfølgende er tilsat naturlig honning og mælk - Sådan lavede man en Chai Latte langtid før teen nogensinde kom til den vestlige verden.

Ingredienserne i David Rio's Chai latte

Her er der brugt mange timer på at sammesætte den helt rigtige kombination af ingredienser fra hele verden som i sidste ende udgør den prisgivende Chai te. Chai produkterne består blandt andet af friskmalet kanel, kardemomme, ingefær, sort te, muskat som i de rigtige forhold og mængder giver en dynamiske række af smagsnuancer.

Her gør man en dyd i forsegle bøtterne med David Rio Chai te akkurat efter blandingen er blevet produceret således at du kan åbne din David Rio Chai mix og blive imødekommet af en intens Chai aroma.

En serie af Chai te varianter som passer på dit helbred

En anden ingrediens som gør David Rio Chai unikt er deres GMO- og laktosefri creme konsistens som stadig giver dig den sædvanlige lækre cremede kop chai men uden kemikalier eller konserveringsmidler der skader dit helbred.

Desuden er hvert eneste Chai produkt uden nogle former for Transfedtsyrer, uden Gluten og uden hydrogenerede olier. Det gør at du let kan nyde en daglig kop chai uden at tænke på negative konsekvenser. Desuden sælger vi også Sukkerfri David Rio Chai til dig som vil undgå sukker.

Hvilken David Rio Chai smag passer til mig?

Det kommer helt an på hvilken smag du er til og om du vil have en koffein-fri Chai latte eller måske sukkerfri. Start med at tage et kig på det store udvalg af Chai te produkter fra David Rio her.  

Her vil du helt sikkert finde en smag der passer præcis til dig. Desuden kan du købe en af de store dåser Chai te med 1,82 kg. Perfekt til dig som øsnker at drikke en kop Chai om dagen. Køber du den store dåse vil hver kop kun koste dig 6 kroner! Det er alligevel en del billigere end på cafe. 

 

 


Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér