Bartilbehør du kan regne med

Det er ikke ligegyldigt hvilke mærke eller kvalitet du vælger til dit barudstyr. Ofte kan man risikere at det kan rustne efter kort tid eller at bar udstyret falder fra hinanden. Derfor har vi valgt  kun det bedste til dig.

Desuden har vi testet vores produkter så hvis du f.eks. køber et isknuser kan være sikker på at den virker og knuser isen perfekt. Meget af vores barværktøj bliver brugt at professionelle bartendere bag bardisken hver dag. Det er blandt andet med deres feedback og kritik at vi sorterer vores sortiment så du altid er helt tilfreds. Det har aldrig været lettere at blive din helt egen bartender.

Bartilbehør

Alt hvad vi sælger lever op til Fødevarestyrelsens regler og du kan derfor være sikker på at dit barværktøj så som shakere, jiggere, stødere eller mixerglas ikke afgiver nogle farlige stoffer. Du skal dog stadig huske at vaske bartilbehøret så du altid opretholder en høj og professionel hygiejne.

Når du køber fra Bar shoppen hos Drinkworld er du altid bedre stillet end i en fysisk butik. Vi giver 30 dage fuld returret og pengene tilbage. 

 

Prisgaranti på alt bartilbehør til både professionelle og private bartendere.

Som nogle af de eneste på det danske marked giver Drinkworld prisgaranti på alt bartilbehør. Det vil sige at du kan få det til samme pris som hos andre bar shops. Du sender blot et link i en mail til os og vil vil derefter matche prisen. Dog skal du ikke regne med at finde billigere bartilbehør andre steder, vi er nemlig billigst på mange ting allerede.

 

Hvad for noget bartilbehør har jeg brug for?

Her er der mange faktorer der spiller ind så som penge og smag men samtidig er det afgørende om det er til hjemmebaren eller til arbejdet. I hvilke som helst bartender sæt er det vigtigt du har nogle basale ting på plads. Du vil have bruge for en Shaker, Støder aka. morter, jigger, strainer, skænkeprop, mixerglas og bar ske. Derfor kan du vælge at købe et samlet sæt så som vores Boston bartender sæt som indeholder alt du skal bruge.

Din shaker kan være samlet i 3 dele med en indbygget strainer eller solgt i dele så som vores Boston shaker som udgør bunden. Her kan let købe et mixerglas og en strainer seperat. Vi anbefalder også et venyl betræk så shakeren ikke glider ud af dine hænder.

Cocktail Shakers - også kendt som traditionelle shakers. Denne shaker er lavet af metal med en tætsiddende top, også kaldt en strainer.  Der findes mange forskellige cocktail shakers i mange stilarter og designs, de fleste barer har traditionelle cockshakers, og du vil hurtigt lære, hvilken slags shaker der er din favorit.

cocktail shaker

 

Boston Shakers - denne type shaker udgør en bunden af en shaker lavet i rustfrit stål. Professionelle bartendere foretrækker at bruge denne shaker fordi den kan bruges til to formål.  Ofte bliver shakeren brugt til at omrøre ingredienser og knust is. Samtidig bruges den med  mixerglasset på toppen af Boston-shakeren for at shaké ingredienserne sammen. Bruger du en Boston shaker er det vigtigt du også bruger en strainer.

boston shaker

Se denne video om hvordan du bruger din Boston shaker

Jigger - en vigtigt stykke bar udstyr, der sikrer en konsekvent og præcis afmåling af spritus og andre væsker til drinks. En jigger er lavet i metal og består af 2 måleenheder på ned til 15 ml og op til 50 ml. VI anbefalder du skaffer en jigger med 25 ml og 50 ml. Disse mål bliver ofte brugt i mange cocktails og drinks.

jigger

Bar ske - en bar ske, er ikke det samme som almindelig ske. Den er længere og kan nå bunden af et highball eller højt glas. En bar ske leveres ofte med et spiral håndtag fordi den bruges til lagdelte shot hvor man hælder spiritussen langs spiralen hvorved hastigheden sættes ned og man få de forskellige væsker til at ligge ovenpå hinanden.

bar ske

Oplukker - en oplukker eller speed opener som navnet antyder, er et værktøj, som åbner flasker. Sørg for at du finder dig selv en god oplukker,  da man i en travl bar vil skulle åbne flaske efter flaske. Det er den sidste ting du ønsker at bruge håndkræfter på - du vil ende med ridser og sår på alle fingrene ... og efter flaske nummer 101 begynder det at gøre rigtig ondt.

speed opener

StøderDette redskab har mange navne så som; morter, mudler, knuser, grinder men barredskabet bruges primært til at støde ingredienser så som mynteblade så smagen forstærkes og fordeles rundt i drinken. Der er også mange forskellige mønstre i enden af støderen men vælg en med lang skaft og i hærdet træ, plastik eller rustfrit stål.

støder

Her kan du også se hvordan man bruger en støder i cocktails:


Mixerglas - Glasset som bruges sammen med en shaker der ikke har låg på. Ofte brugt sammen med en Boston shaker for at danne et komplet sæt. Glasset skal være hærdet således det ikke får ridser og kan holde til at vælte eller falde på gulvet uden at gå i stykker.

mixerglas

Skænkepropper - Et nødvendigt værktøj til at dosere præcist hver eneste gang skænker spiritus. Her anbefalder vi du bruger en skænkeprop med 1 cl. i sekundet som er medium speed. Det er præcis disse skænkepropper vi sælger hos Drinkworld. Systemet der bliver anvendt hedder Free Flow Fast og er anerkendt over hele verden. Du kan også bruge free flow skænkepropper som fås i plastik og virkelig gode til prisen. 

skænkeprop free flow fast

Har du problemer med at dosere dine drinks kan du få tips og tricks i denne video:

 

StrainerStrainers bliver brugt til at fordele væske således at citronkerner, frugtkød og andre småting ikke hældes ned i din cocktail. En 4-benet strainer passer perfekt til din Boston shaker og ellers kan du også vælge de andre til andre shakers. Det er et must at have en strainer hvis du vil lave gode og velsmagende cocktails. 

strainer

Citronpresser - funktionen ligger i navnet, men et vigtigt redskab for at få saften ud af citronen eller lime. Mange drinks har enten lime eller citron som ingrediens og derfter er det vigtigt du kan få saften let og hurtigt ud.

citronpresser

IsknuserDe fleste barer har en stor is-maskine eller en elektrisk isknuser. Dette er nødvendigt fordi der laves mange drinks hele tiden. Er det kun til hjemmebaren kan du med fordel købe en manuel isknuser som også er langt billigere. Den knuser isen let ved at du drejer på håndtaget.  

 

isknuser

 

Udstyret til baren er på plads, hvordan bliver jeg en rigtig bartender?

Du skal først igennem bartender uddannelsen som blandt andet kan tages flere steder i Danmark eller i udlandet som mange også vælger at gøre. Her lærer du alle de vigtige ting du har brug for at vide. Uddannelsen kan alle få hvis blot man har blod på tanden.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér