Øltårn

Øltårn til 3,5 liter væske.

Høj kvalitet og nemt at rengøre.
30 dages returret.

Lagerstatus: På lager

499,95 kr

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Øltårnet vi sælger er perfekt til din næste fest! Istedet for at bruge masser af penge på bartendere kan du nu give dine gæster mulighed for at selv at skænke op. Det kan ikke blive lettere - Fyld øltårn med 3 liter af din favorit øl eller bland en lækker cocktail/punch som du vil serverer til dine gæster og placer dit øltårn et sted hvor folk let kan fylde op på egen hånd. Du vil helt sikkert imponerer din gæster med et øltårn fra Drinkworld. Holder du børnefødselsdag kan du også let fylde det fantastiske øltårn op med vand eller sodavand. Husk at du har 30 dages returret når du køber hos os. Desuden er vi en af Nordens største butik med øltårn salg. OBS! Røde plastik krus medfølger ikke og skal løbes separat

Bedømmelser (1)

brag af en festBedømt af Danny
Værdi
Kvalitet
Pris
købte denne fantastisk opfindelse før en fest og det satte godt gang i stemningen.. er meget glad for den (Indsendt den 26/03/2013)

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér