Løv is Zen - Løv Organic, 50 te breve

Løv Organic, Løv is Zen, 50 te breve.

Lavet af rooibos, Løv is Zen er et fantastisk afslappende blend med en sødme af æbler, appelsin og karamel. Rooibos er en sydafrikansk plante som er koffeinfri. Løv is Zen kan derfor nydes på alle tider af døgnet og hjælper dig til at slappe af. Appelsinerne giver teen en tangy smag. Æblestykkerne og karamellen giver teen sødme samt en varm og afslappende smag når teen drikkes. Løv is Zen kan services som iste uden sukker og det perfekte match når du har brug for at slappe af og har samtidig en beroligende effekt.

Ingredienser: Rooibos*(50%), æble*/eple*(32%), melisse*, brombærblade*/morbærblader*, aroma, appelsinaroma.

Lagerstatus: Ikke på lager

209,95 DKK

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Lavet af rooibos, Løv is Zen er et fantastisk afslappende blend med en sødme af æbler, appelsin og karamel. Rooibos er en sydafrikansk plante som er koffeinfri. Løv is Zen kan derfor nydes på alle tider af døgnet og hjælper dig til at slappe af. Appelsinerne giver teen en tangy smag. Æblestykkerne og karamellen giver teen sødme samt en varm og afslappende smag når teen drikkes. Løv is Zen kan services som iste uden sukker og det perfekte match når du har brug for at slappe af og har samtidig en beroligende effekt. Tebrevene er lavet af biologisk nedbrydelige majs fibre, som tillader at tebladene bedre kan afgive deres naturlige aromaer. Tebrevene er gennemsigtige, således at man kan se teen udfolde sig. Hvert tebrev er individuelt pakket i en smuk lufttæt pakning.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér