Løv is Beautiful - Løv Organic, 50 te breve

Løv Organic, Løv is Beautiful, 50 te breve.

Løv is Beautiful er et vidunderligt mix af bløde og solrige dufte der vil få alle te fans til at smile. Den er lavet på et mix af hvid te, grøn te og grøn Rooibos. Der er tilføjet fersken og abrikos aromaer som giver teen en frugtagtigt og lidt sød smag. Små stykker af mango og ananas tilføjer et eksotisk "touch". Løv is Beautiful giver alle te elskere en ny "ven" der gør dig naturlig skøn. Prøv den.

Ingredienser: Hvid/hvit te*(27%), grøn(n) te*(27%), grøn(n) rooibos*(27%), mango*, ananas* (ananas*, rismel*), aromaer (fersken, mango, papaja/papaya, abrikos/aprikos, ananas), abrikos*/aprikos*.

Lagerstatus: Ikke på lager

209,95 DKK

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Løv is Beautiful er et vidunderligt mix af bløde og solrige dufte der vil få alle te fans til at smile. Den er lavet på et mix af hvid te, grøn te og grøn Rooibos. Der er tilføjet fersken og abrikos aromaer som giver teen en frugtagtigt og lidt sød smag. Små stykker af mango og ananas tilføjer et eksotisk "touch". Løv is Beautiful giver alle te elskere en ny "ven" der gør dig naturlig skøn. Prøv den. Tebrevene er lavet af biologisk nedbrydelige majs fibre, som tillader at tebladene bedre kan afgive deres naturlige aromaer. Tebrevene er gennemsigtige, således at man kan se teen udfolde sig. Hvert tebrev er individuelt pakket i en smuk lufttæt pakning.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér