XL KAV Chai Rooibos

African Spice Rooibos er en sød og frugtagtig chai latte med smag af Rooibos planten. En afrikansk fortolkning af den oprindelige indiske chai te, der grundlæggende består af en blanding af bl.a. the, kanel, kardemomme, nelliker og honning. Original Chai fra KAV er et instant pulver produkt af høj kvalitet.


Lav en cremet og lækker kop Chai Latte på kun få minutter ved blot at blande instant pulveret med varm vand eller mælk. Uhm, hvor det dufter og smager!


Producent: KAV America

Lagerstatus: Ikke på lager

299,95 kr
  • Køb 2 for 249,95 kr pr. stk. og spar 17%

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Nyhed fra KAV! African Spice Rooibos er en sød og frugtagtig chai latte med smag af Rooibos planten. En afrikansk fortolkning af den oprindelige indiske chai te, der grundlæggende består af en blanding af bl.a. the, kanel, kardemomme, nelliker og honning. Original Chai fra KAV er et instant pulver produkt af høj kvalitet. Lav en cremet og lækker kop Chai Latte på kun få minutter ved blot at blande instant pulveret med varm vand eller mælk. Uhm, hvor det dufter og smager! Producent: KAV America

Ingredienser

Sukker, kokosolie, maltodextrin, aromaer, rooibos 5 %, sort te, honning granulat, emulgator (E412), MÆLKEPROTEIN, antioxidant og emulgator (E340, E471, E341, E450, E322 (SOJA lecitin)), salt.

Produkterne fra KAV America er kosher og certificeret af Kosher Supervision of America.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér