XL KAV Chai East Indian Spice

East Indian Spice er en unik smagsoplevelse, som kun kan beskrives præcist ved at prøve den selv.


Sammenlignet med de øvrige chai fra KAV, så kan smagen bedst sammenlignes med varianten Rich Spice - dog har East Indian Spice en sødere smag.


Bygget på gamle opskrifter fra Asien har denne opskrift på chai te eksisteret i mange århundreder. Denne Chai the blev anerkendt i det engelske rige, da man havde kolonier rundt omkring i Indien. Her blev de forskellige krydderier samt te opskrifter transporteret med hjem til den engelske overklasse. Senere blev handels-ruter etableret og Chai teen blev tilgængelig for den almindelig borger rundt omkring i Europa.


Pose med 1,814 kg. 

Lagerstatus: På lager

299,95 kr
  • Køb 2 for 239,95 kr pr. stk. og spar 21%

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

East Indian Spice er en unik smagsoplevelse, som kun kan beskrives præcist ved at prøve den selv. Sammenlignet med de øvrige chai fra KAV, så kan smagen bedst sammenlignes med varianten Rich Spice - dog har East Indian Spice en sødere smag. Bygget på gamle opskrifter fra Asien har denne opskrift på chai te eksisteret i mange århundreder. Denne Chai the blev anerkendt i det engelske rige, da man havde kolonier rundt omkring i Indien. Her blev de forskellige krydderier samt te opskrifter transporteret med hjem til den engelske overklasse. Senere blev handels-ruter etableret og Chai teen blev tilgængelig for den almindelig borger rundt omkring i Europa. Pose med 1,814 kg. KAV East Indian Spice fås også i dåser med 340 g - find dem her. Producent: KAV America

Ingredienser

Sukker, maltodextrin, kokosolie, sort te, aromaer, MÆLKEprotein, antioxidant: (E340) emulgator: (E471, E322 SOJAlecitin), antiklumpemiddel: (E341).

 Produkterne fra KAV America er kosher og certificeret af Kosher Supervision of America.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér