KAV Chai East Indian Spice

KAV Chai East Indian Spice
340 g

Lagerstatus: På lager

74,95 kr
  • Køb 3 for 69,95 kr pr. stk. og spar 7%

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Chai produkterne fra KAV er en amerikansk latte-version af den oprindelige indiske chai te. Chai Latte serveres i vidt omfang på alle amerikanske coffeeshops og har efterhånden også vundet stor indpas rundt omkring på de danske caféer. Original Chai fra KAV er et instant pulver produkt, der grundlæggende består af en blanding af bl.a. the, kanel, kardemomme, nelliker og honning. East Indian Spice varianten er en lidt mildere variant af Rich Spice Chai varianten. Lav en cremet og lækker kop Chai Latte på kun få minutter ved blot at blande instant pulveret med varm vand eller mælk. Uhm, hvor det dufter og smager! KAV East Indian Spice fås også i poser med 1,814 kg - find dem her. Producent: KAV America

Ingredienser

Sukker, maltodextrin, kokosolie, sort te, aromaer, MÆLKEprotein, antioxidant: (E340) emulgator: (E471, E322 SOJAlecitin), antiklumpemiddel: (E341).

 Produkterne fra KAV America er kosher og certificeret af Kosher Supervision of America.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér