iSi Sifon - Gourmet Whip Plus (1 l.)

Eksklusiv sifon fra iSi, der tåler både kolde og varme ingredienser.


Volumen: 1 l.

Lagerstatus: På lager

749,00 kr

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Gourmet Whip Plus fra iSi er en eksklusiv sifonflaske, der hører til blandt de allerbedste på markedet. Spar tid i køkkenet ved lynhurtigt at lave puréer og cremer af både kolde og varme ingredienser. Flaskestørrelsen med plads til 1 l. er praktisk, når der skal laves større portioner.

Et professionelt arbejdsredskab, der ud over at kunne lave flødeskum og andre kolde cremer også kan bruges til for eksempel at lave lækre luftige puréer af rodfrugter eller til at skumme saucer op.

Sifonen er lavet i robuste materialer, hvor både selve flasken og hovedet er fremstillet i rustfrit stål. Silikone båndet om stålhovedet isolerer, så du ikke brænder fingrene, når du arbejder med varme ingredienser.

Et gennemført højkvalitets produkt, der kan skilles ad for at sikre nem og hygiejnisk rengøring. Alle dele - på nær holderen til patronen - tåler maskinopvask.

Brug altid kun iSi original patroner. Disse kan tilkøbes i vores webshop her: https://www.drinkworld.dk/sifonflasker/sifon-patroner/isi-flodepatroner-n2o-10-stk.html

Sådan bruger du 1 liter Gourmet Whip Plus sifonen fra iSi - nemt og simpelt:

  1. Hæld de ønskede ingredienser i sifonen - gerne gennem en finmasket sigte, så du undgår for grove ingredienser og således at disse kan komme ud gennem tutten.
  2. Skru sifonens hoved på plads igen.
  3. Indsæt 2 stk. patroner - 1 stk. patron af gangen; ryst 10 sekunder og indsæt patron nr. 2 og ryst igen.
  4. Så er dine ingredienser blevet skummet op og klar til servering.

Se officiel iSi sifon brugsanvisning her: https://youtu.be/uK2T9WxjUvc 

Påfyldning af sifonen må ikke bestå af grovere ingredienser, end hvad der kan passere igennem en finmasket sigte. Hos Drinkworld.dk finder du en praktisk påfyldningstragt og sigte beregnet til iSi sifonerne, der sikrer, at du ikke påfylder ingredienser med for grov konsistens og som dermed risikerer at tilstoppe sifonen.

Maks. volumen: 1 l.

Materialer: rustfrit stål
Godkendelser: Lever op til kravene i HACCP

Producent: iSi

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Fyldenåle

Fyldenåle

Pris: 184,95 kr

Nedsat til 149,95 kr

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér