Tsarevna - Kusmi julete, 1 kg løs te

Årets julete fra kusmi te.

Der var en gang en tsar i det Russiske Emperie der hvert år til jul beordrede sine døtre ("The tsarevnas") at rejse hele vejen til Vinter paladset i Saint Petersburg, oprindelsesbyen for Kusmi Te, for at fejre højsæsonen sammen der.

Teen er den samme lækre julete som altid; Sort te fra Kina med julens krydderier og sammensat med de delikate noter af appelsinskal, vanilje, mandel og en snert af lakrids for at afrunde med en naturlig sødme er dette en fantastisk smagfuld te blanding til de kolde morgener og aftener.

Findes også i æske med 24 tebreve samt i 200 gram dåse i (begrænset parti).

Ingredienser: Sort te fra Kina, naturlige aromaer, noter af appelsinskal, vanilje, mandel og lakrids


1 kg. løs te.

Lagerstatus: På lager

560,00 DKK

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Årets julete fra kusmi te. Der var en gang en tsar i det Russiske Emperie der hvert år til jul beordrede sine døtre ("The tsarevnas") at rejse hele vejen til Vinter paladset i Saint Petersburg, oprindelsesbyen for Kusmi Te, for at fejre højsæsonen sammen der. Teen er den samme lækre julete som altid; Sort te fra Kina med julens krydderier og sammensat med de delikate noter af appelsinskal, vanilje, mandel og en snert af lakrids for at afrunde med en naturlig sødme er dette en fantastisk smagfuld te blanding til de kolde morgener og aftener. Findes også i æske med 24 tebreve samt i 200 gram dåse i (begrænset parti). Ingredienser: Sort te fra Kina, naturlige aromaer, noter af appelsinskal, vanilje, mandel og lakrids 1 kg. løs te.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér