Spicy Chocolate - Kusmi Te, 1 kg. løs te

HORECA Kunder: Kontakt os venligst på erhverv@drinkworld.dk for HORECA priser.


Kusmi Te, Spicy Chocolate , 1 kg. løs te. Der medfølger IKKE nogen dåse.

Spicy Chocolate er produceret ved at tilføje den sorte kinesiske te chokolade og krydderier. Det er helt klar den mest originale chokolade te fra Kusmi. Spicy Chocolate minder meget om hvordan varm kakao blev serveret tilbage i det 16 århundrede da det blev introduceret i Europa - nemlig kakaobønner og krydderier. Det er helt klar en vinder for alle der elsker te og chokolade. Kan både serveres varm eller iskoldt på en skøn sommerdag. Og helt uden nogen negativ effekt på kalorieforbruget.

Ingredienser: Sort te med krydderier/Svart te med kryddor aromatiseret/smaksatt med chokolade/choklad

Lagerstatus: På lager

560,00 DKK

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Spicy Chocolate er produceret ved at tilføje den sorte kinesiske te chokolade og krydderier. Det er helt klar den mest originale chokolade te fra Kusmi. Spicy Chocolate minder meget om hvordan varm kakao blev serveret tilbage i det 16 århundrede da det blev introduceret i Europa - nemlig kakaobønner og krydderier. Det er helt klar en vinder for alle der elsker te og chokolade. Kan både serveres varm eller iskoldt på en skøn sommerdag. Og helt uden nogen negativ effekt på kalorieforbruget. Leveres i 1 kg. pakning. Velegnet til at fylde dine te dåser op eller til brug i restauranter eller hotellers morgenmads-buffet. Der medfølger IKKE nogen dåse.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér