Earl Grey Blå Blomst - 1 KG løs te

HORECA Kunder: Kontakt os venligst på erhverv@drinkworld.dk for HORECA priser.


Earl Grey Blå Blomst ,1 kg løs te. Der medfølger IKKE nogen dåse.

Kinesisk sort te blandet med Bergamot, blå kornblomst og små citrus frugter. Det giver en stærk og frisk smag der passer godt til te.

Earl Grey Blå Blomst er en meget populær sort te.
Navnet stammer fra Earl Grey, en britisk Premierminister fra det tidlige 19ende århundrede. Charles Grey modtog som gave noget kinesisk te blandet med Bergamot. Da han var meget tilfreds med smagen, bad han te leverandøren om at gen-producere denne blanding til hans familie. I denne udgave er der tilsat blå kornblomst.

Ingredienser: Sort/Svart te med bergamot/bergamott, citrus og blå kornblomst

Lagerstatus: På lager

560,00 DKK

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Kinesisk sort te fra Kina blandet med Bergamot, blå kornblomst og små citrus frugter. Det giver en stærk og frisk smag der passer godt til te. Earl Grey Blå blomst er en meget populær sort te. Navnet stammer fra Earl Grey, en britisk Premierminister fra det tidlige 19ende århundrede. Charles Grey modtog som gave noget kinesisk te blandet med Bergamot. Da han var meget tilfreds med smagen, bad han te leverandøren om at gen-producere denne blanding til hans familie. I denne udgave er der tilsat blå kornblomst. Leveres i 1 kg. pakning. Velegnet til at fylde dine te dåser op eller til brug i restauranter eller hotellers morgenmads-buffet. Der medfølger IKKE nogen dåse.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér