Hele kaffebønner

 

Hos Drinkworld.dk finder du kaffebønner i verdensklasse. Vores udvalg af hele kaffebønner er nøje sammensat med fokus på høj kvalitet og unikke smagsoplevelser.

De bedste råvarer

De rå kaffebønner, der anvendes til vores gourmet kaffe, stammer fra de bedste plantager i verden. Plantagerne arbejder med langsigtet dyrkning af produkter, der er fri for kemikalier, pesticider og uden forurening af miljøet. Der tages særlige hensyn til plantagernes bæredygtighed og opretholdelse af det lokale økosystem. Kaffebærrene håndplukkes for at skåne bønnerne mest muligt.

Håndristede kaffebønner

Alle bønner er forskellige og kræver forskellig behandling for at frigive den enkelte kaffebønnes unikke aroma og smag. Derfor håndristes alle vores bønner ved lave temperaturer på mellem 160-200 grader. De varme kaffebønner afkøles med ren, kold luft fremfor vand for at forlænge holdbarheden og bibeholde de gode smagsaromaer.

Skala over ristningsgrader

1 - Lysristet 2 - Mellemristet 3 - Mellemristet - Café Creme 4 - Mørkristet - Espresso 5 - Meget mørkristet - French Roast

Kværning af kaffen

Hver gang kaffebønnerne gennemgår en forarbejdning forkortes aromaernes levetid. Det mest ideelle er derfor at kværne kaffebønnerne lige inden de skal bruges. Jo finere kaffen kværnes desto mere krydret bliver smagen. Espresso kværnes altid meget fint. Ønsker man en mere mild aroma, kan kaffen kværnes mere groft.

God fornøjelse - og nyd det, som en rigtig kop kaffe skal nydes!

 

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér