Kaffe og Te

Gourmet kaffe i verdensklasse

Hører du til en af de personer, der sætter pris på en rigtig god kop kaffe? Hos os finder du et godt udvalg af lækre kvalitets kaffebønner fra hele verden. Bønnerne er nænsomt ristet for at fremtrylle de bedste aromaer, der sikrer dig en rigtig god kop kaffe.

Velsmagende Chai Te

Hos os finder du alle varianter inden for David Rio’s populære serie af chai te. I alt 10 lækre chai latte varianter ligger og venter på at blive udforsket. David Rio’s chai te er kendetegnet ved en dejlig cremet og fyldig smag og de mange varianter byder på smage som vanilje, mango, ahorn sukker og grøn te. Prøv også det sidste nye skud på stammen Power Chai Espresso, der er tilsat kvalitets espresso fra Brasilien.

Ud over David Rio’s chai te, finder du også chai te af mærket KAV hos os. Disse findes i 3 lækre varianter: vanilje, rich spice og grøn te. Alle varianter har en smagsfuld karakter og passer perfekt til en hyggestund inden døre i de kolde efterårs- og vintermåneder.

Lækker kakao

Hos Drinkworld har vi valgt kun at sælge de bedste kakaopulver. Mærket KAV er produceret i USA og er velegnet både til kold og varm kakao. Kakaoerne findes i 3 lækre varianter: chocolate truffle, white chokolate og french vanilla.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér