Martini

Martini er en klassiker i cocktail verdenen. Ikke mindst takket være verdens mest kendte hemmelige agent, James Bond aka 007, som i årevis har foretrukket en "Vodka og Martini - rystet og ikke rørt".

Billige Martiniglas i stort udvalg

Martini drinks findes dog i fantastisk mange varianter. Det er dog altid god stil at servere en Martini drink i et Martiniglas. Og det er her Drinkworld kan hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig flere forskellige Martiniglas, så du skal sådan set bare vælge det Martiniglas, du synes bedst om. Resten ordner vi.

Hos Drinkworld kan du også købe ekstra barudstyr til netop Martiniglas, idet vi også tilbyder en Martini chiller, dvs. en Martini afkøler.

Top tip til når du laver en Martini cocktail

Når du shaker en Martini drink, så bruger du naturligvis is, men isterningerne skal ikke med i drinken, så de sorteres fra ved brug af en strainer, idet du hælder din Martini cocktail op i glasset og derfor er det en god ide, at hælde drinken i et afkølet Martini glas.

Vælg dine nye Martini glas her på siden, så er du snart i gang med at servere den klassiske Martini cocktail. Drinkworld sender din ordre samme dag, hvis du bestiller inden klokken 17. Og har du spørgsmål vedrørende Martini glas, så er du meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@drinkworld.dk.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér