Champagneglas

Til store højtider og livets store øjeblikke, skal der naturligvis champagne til. Hos Drinkworld forhandler vi et bredt udvalg af champagneglas i forskellige højde og udformninger.

Slanke champagneglas eller champagneskåle?

Du finder her både de traditionelle champagne glas og de såkaldte champagneskåle

Champagneskåle

Glasformen på de elegante champagneskåle er udformet med en bred skålform i stedet for den høje og slanke form. Dette giver et elegant og mere stilfuldt udtryk, og egner sig desuden til årgangschampagne, der har brug for mere ilt til at udfolde sine komplekse smagsnoter.

Traditionelle champagneglas

De høje slanke champagneglas bør anvendes, hvis du vil skænke en yngre og mere livlig champagne, hvor denne udformning hjælper til at bibeholde de mange bobler og duften fanges i toppen.

Uanset hvilken type af champagne glas du vælger, så finder du dem alle med prisgaranti. Har du spørgsmål vedrørende valg af champagneglas, så er du meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@drinkworld.dk.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér