Espresso No. 3

Her er kaffeblandingen, som alle fans af italiensk espresso har ventet på! Espresso No. 3 imponerer med dens fyldige styrke og smag, der efterfølges af en lang og behagelig eftersmag.

Espresso blandingen består af 30% afrikanske Robusta bønner og 70% brasilianske Arabica bønner. Den særlige styrke, som denne espresso blanding besidder, er et resultat af tørringsprocessen af de afrikanske Robusta bønner. Processen fremhæver bønnernes særlige lette, jord- og træagtige smag, som afbalanceres af en blød brasiliansk Arabica bønne.

Hele espresso kaffebønner.

Syrlighed: 0,5 ud af 5
Sødme: 3,5 ud af 5
Styrke: 5 ud af 5

Ristningsgrad: 4 - Mørkristet, Espresso

Lagerstatus: Ikke på lager

Produktnavn Pris
Espresso No. 3 - 1 kg
169,95 DKK

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Her er kaffeblandingen, som alle fans af italiensk espresso har ventet på. Espresso No. 3 imponerer med dens fyldige styrke og smag, der efterfølges af en lang og behagelig eftersmag. Espresso blandingen består af 30% afrikanske Robusta bønner og 70% brasilianske Arabica bønner. Den særlige styrke, som denne espresso blanding besidder, er et resultat af tørringsprocessen af de afrikanske Robusta bønner. Processen fremhæver bønnernes særlige lette, jord- og træagtige smag, som afbalanceres af en blød brasiliansk Arabica bønne. Kaffebønnernes karakteristika Syrlighed: 0,5 ud af 5 Sødme: 3,5 ud af 5 Styrke: 5 ud af 5 Ristningsgrad: 4 - Mørkristet, Espresso

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér