Irsk kaffe

Irsk kaffe er god i mange sammenhænge. På café og restaurant, efter en gåtur i køligt vejr så du får varmen eller bare som hyggelig drink i gode venners lag.

Der findes cirka lige så mange måder at lave irsk kaffe på, som der findes barer i Dublin, men som udgangspunkt skal du bruge kaffe, irsk whiskey, brun farin (nogle foretrækker dog rørsukker eller kandispinde), let pisket fløde (ikke tyk flødeskum!!) og et glas på stilk til at lave drinken i.

Her får du Drinkworlds opskrift på Irish coffee

  • Hæld varmt vand i glasset, så det varmes godt op. Ellers bliver din kaffe hurtigt for kold
  • Hæld det varme vand ud og fyld to cl whiskey i glasset
  • Tilsæt 2 tsk brun farin
  • Hæld kaffe i glasset
  • Rør rundt med teske indtil sukkeret er opløst
  • Tilsæt fløden (her skilles fårene fra bukkene, idet fløden skal lægge sig som et lag oven på kaffen)
  • Vil du toppe din irske kaffe af, så strø lidt fint chokoladedrys ud over den hvide top af fløde

Irsk kaffe serveres traditionelt uden sugerør, så det er naturligvis også opfordringen fra Drinkworld.

Køb barudstyr til irsk kaffe her

Her på siden kan du desuden finde de af vores produkter, som kan bruges til at lave en lækker irsk kaffe

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér