David Rio Tortoise Green Tea Chai

CHAI Tortoise Green Tea har en unik og intens smag på tungen. Grøn te har været kendt i mange år for sine opfriskende egenskaber.

Desuden siges Grøn teat kunne, i samarbejde med motion, hjælpe dig med vægttab. David Rio Green tea har naturlige antioxidanter, som måske kan hjælpe med din forbrænding.

Smagen er afbalanceret med et perfekt måleforhold af kanal, kardemomme og ikke mindst vanilje. Ingredienserne giver den grønne te mulighed for at udvide sin skarphed og giver i sidste ende en kraftig smagoplevelse.

Dette Chai te produkt er Glutenfri
398 gram.

Lagerstatus: På lager

89,00 kr
  • Køb 3 for 84,95 kr pr. stk. og spar 5%

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

CHAI Tortoise Green Tea har en unik og intens smag på tungen. Grøn te har været kendt i mange år for sine opfriskende egenskaber. Desuden siges Grøn teat kunne, i samarbejde med motion, hjælpe dig med vægttab. David Rio Green tea har naturlige antioxidanter, som måske kan hjælpe med din forbrænding. Smagen er afbalanceret med et perfekt måleforhold af kanal, kardemomme og ikke mindst vanilje. Ingredienserne giver den grønne te mulighed for at udvide sin skarphed og giver i sidste ende en kraftig smagoplevelse. Dette Chai te produkt er Glutenfri 398 gram.

Bedømmelser (1)

Overrasket over hurtig leveringBedømt af Bente Nielsen
Pris
Værdi
Kvalitet
det er bare fedt når man får den leveret på en dg og så smager så godt (Indsendt den 05/04/2013)

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér