Shakere og mixerglas

prisgaranti på barværktøj  30 dages fuld returret

Lige meget hvilken shaker du leder efter så har vi præcis det du står og mangler. Går du i hvilken som helst cocktail shaker butik vil du højst sandsynligt skulle betale mange penge for shakeren - Det skal du ikke her. Drinkworld har landets nok billigste shakers og samtidig også nogle af de bedste cocktail shaker sæt på markedet.

Cocktail shakers skal være i rustfrit stål og skal samtidig være brugervenlige som f.eks vores Boston shaker med vinyl betræk som ikke glider ud af hænderne på dig.

Derudover skal du købe Cocktail shakere som kun består af selve "shakeren" du skal derfor købe en strainer og et mixerglas for at kunne lave dine drinks.

Andre Drink shakers har det hele indbygget ligesom vores Cocktailshaker hvor du ikke behøver at købe andet til at mixe en drink. Det anbefales dog stadig du køber en støder, jigger og en bar ske for at kunne lave drinks som en Mojito.  

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér