Cold Drinks

Barudstyr til de laverste priser og høj kvalitet

Vi har importeret det bedste barudstyr fra hele verden så du let kan finde præcis det du har brug for til at lave cocktails. I helle bar butikken er der faste lave priser og prisgaranti. Derfor kan du altid være sikker på at lave en god handel lige meget om du har brug for Barværktøj, Shakere, Skænkepropper eller bar sæt.

Køber du barudstyr hos Drinkworld får du desuden leveret næste dag hvis du bestiller inden kl. 15.00.

Glas til fester, barer, hjemmebaren.

Nok en af Danmarks største sortimenter når det kommer til alt indenfor glas. Vi har samlet de flotteste ølglas f.eks. Leffe, Guinness og Hoegaarden og Jacobsen. Leder du efter Shotglas kan finde finde alt hvad du skal bruge både store og små glas.

Desuden sælger vi flotte og billige cocktailglas, Martiniglas eller Hiball glas. Vi pakker alle glas meget forsvarligt og tager fuldt ansvar for at dine glas altid kommer frem til din dør uden skader. 

Er du stærk spiritus kan du også købe Cognac og Whiskey glas hos os. Her kan du være sikker på flot design og høj kvalitet lige meget hvad du vælger.

Alt til festen

Drinkworld sælger også det meget populære Red cups aka. Røde krus eller amerikanske krus som man ofte i de store film. Disse Red cups bliver også brugt til Beer Pong som efterhånden er anerkendt mange steder i Danmark. Spillet Beer Pong sælger vi også her med bordtennis boldde og dug. 

Er du til Jagermeiser kan du prøve vores Bomb Shotz glas som er specielt lavet til en jagerbomb. plastikglasset er opdelt i 2 så du let kan skille væskerne fra hinanden før du drikker. Her har vi både blå, røde og hvide jagerbomb glas.

Champagnesabler

Først brugt i den Franske hær under Napoleon til at fejre en sejr på slagmarken, nu brugt over hele verden som den mest elegante måde at åbne en champagneflaske på. Hos Drinkworld sælger vi alle vores champagnesabler med prisgaranti og sikker levering. Derfor kan du let bestille en Champagnesabel Napoleon og regne den bliver leveret dagen efter.

Champagnesablerne vi sælger er altid i højeste kvalitet og bliver tjekket for fejl før afsendelse så du altid er 100 % tilfreds.

1 til 15 af 330

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 330

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér