Bottle Pilot 2 cl.

Bottle Pilot med 2 cl. dosering

Lagerstatus: På lager

89,95 kr
  • Køb 5 for 78,00 kr pr. stk. og spar 14%

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Bottle Pilot skænkepropper er meget populære både hos professionelle og private. Her er den originale Bottle-Pilot pourer, der er fremstillet i sort og rød plastik. Hældetudens metal klap beskytter flaskens indhold mod snavs. Klappen vipper automatisk, når der skænkes af flasken og kan fjernes i forbindelse med rengøring af skænkeproppen. Skænkepropperne doserer en præcis afmålt væske hver gang og fås i flere forskellige størrelser. Skænkeproppen på denne side doserer 2 cl. af gangen. Find andre størrelser af Bottle Pilot her Dosering sker ved automatisk gentagelse, hvilket betyder, du ikke behøver at vende flasken på højkant efter hver dosering, som er tilfældet ved flere billigere doseringspropper. Skal du skænke flere portioner i træk, så kan du blot holde flasken i samme stilling og bruge den lille pause på cirka 1 sekund mellem doseringerne til at flytte flasken til næste glas. Nem, hurtig og præcis dosering - hver gang. Designet af Bottle Pilot sikrer, at propperne også er funktionsdygtige med mere klistrede væsker som f.eks. Gajol og juice uden de bliver tilstoppede. Bottle Pilot skænkepropper er udstyret med fleksible lameller, der gør dem lette at montere. Samtidig sikre lamellerne, at skænkeproppen sluttet helt tæt til flaskehalsen, så der ikke sker spild af væske. Bottle Pilot passer til flasker, hvor flaskehalsen har en diameter på 1,6-2,25 cm. Bottle Pilot pourers kan anvendes i temperaturer ned til -10 grader. Rengøring: Rens dine bottle pilots under rindende vand eller i en mild sæbeopløsning (sørg for at alle sæberester skylles væk) efter hver brug og læg dem til tørre, så holder de længere.

Bedømmelser (1)

fedt værktøj Bedømt af malte
Pris
Værdi
Kvalitet
så fedt når det skal gå stærkt. har haft min i snart 2 år tror jeg.. virker perfekt og nu har jeg købt til en ven også (Indsendt den 05/04/2013)

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér