Bottle Pilot 4 cl.

Bottle Pilot med 4 cl. dosering


Lagerstatus: På lager

99,95 kr
  • Køb 3 for 89,95 kr pr. stk. og spar 11%

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Bottle Pilot skænkepropper anvendes i vid udstrækning både af professionelle og private. Her er den originale Bottle-Pilot skænkeprop, der er fremstillet i sort plastik. Den lille metal klap på hældetuden beskytter mod snavs og den vipper automatisk, når der skænkes af flasken. Klappen kan fjernes i forbindelse med rengøring.

Skænkepropperne doserer en præcis afmålt mængde væske hver gang og fås i flere forskellige størrelser. Skænkeproppen på denne side doserer 4 cl. af gangen. Find andre størrelser af Bottle Pilot her

Bottle Pilot pourers har automatisk gentagelse, hvilket betyder, at du ikke behøver at vende flasken på højkant efter hver dosering, som ved mange billigere doseringspropper. Skal du skænke flere glas i streg, så kan du blot holde flasken i samme stilling og bruge den lille pause på cirka 1 sekund mellem doseringerne til at flytte flasken til næste glas. Nem, hurtig og præcis dosering - hver gang.

Designet af Bottle Pilot gør, at propperne også kan anvendes til lidt mere klistrede væsker som f.eks. Gajol og juice uden proppen bliver tilstoppet.

Bottle Pilot skænkepropper har fleksible lameller, så de er lette at montere. Lamellerne sikre samtidig, at skænkeproppen sluttet tæt til flaskehalsen, så der ikke sker nogen spild af væske.

Bottle Pilot passer til flaskehalse med en diameter på 1,6-2,25 cm.

Bottle Pilot pourers kan anvendes i temperaturer ned til -10 grader.

Rengøring: skyl dine bottle pilots under rindende vand eller i en mild sæbeopløsning (sørg for at alle sæberester er skyllet væk) efter hver brug, så holder de længere.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér