Bomb Shotz Dispenser

Er din bar specialist i Bomb Shotz. Hvorfor så ikke invester i en Bomb Shotz Dispenser. Dispenseren kommer i rustfrit stål og er designet til at håndtere dine standard Bomb Shotz glas (som du også kan købe her på webshoppen). Monter dispenseren på væggen der hvor du normalt laver Bomb Shotz og du er sikker på en hygiene venlig, tidsbesparende og velorganiseret løsning. Med et lille twist kan du let tage et Bomb Shotz glas af gangen. Dispenseren kommer med væg ophæng. Der kan være 50 Bomb Shotz glas i dispenseren af gang og kan let genfyldes ved at flytte topsektionen.

Den er 50 cm høj og 9,5 cm i diameter.

Lagerstatus: Ikke på lager

1.199,95 DKK

Prisgaranti og dag-til-dag levering (vi sender varer kl. 16)

Har du brug for hjælp? Ring til os på 81 71 82 40

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Fri fragt i Danmark ved køb over 749,- ellers er prisen fra 45,-

Beskrivelse

Detaljer

Er din bar specialist i Bomb Shotz. Hvorfor så ikke invester i en Bomb Shotz Dispenser. Dispenseren kommer i rustfrit stål og er designet til at håndtere dine standard Bomb Shotz glas (som du også kan købe her på webshoppen). Monter dispenseren på væggen der hvor du normalt laver Bomb Shotz og du er sikker på en hygiene venlig, tidsbesparende og velorganiseret løsning. Med et lille twist kan du let tage et Bomb Shotz glas af gangen. Dispenseren kommer med væg ophæng. Der kan være 50 Bomb Shotz glas i dispenseren af gang og kan let genfyldes ved at flytte topsektionen. Den er 50 cm høj og 9,5 cm i diameter.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér