Flairflasker

prisgaranti på barværktøj  30 dages fuld returret

I modsætning af, hvad mange mennesker tror, så er flairing med en flair flaske også kaldt flair bartending ikke bare en skør bartender som kaster rundt med flairflasker i luften - Det er en stor del af bartender konceptet. Som bartender kan flair hjælpe dig med at underholde dine kunder i baren. Dette kan ske via jonglering, smarte og sjove måder at hælde flere drinks op på, flaskekast og meget andet.

Flairflasker til private og professionelle bartender

Et imponerende flairshow kan give dig en del flere drikkepenge. Hvordan bliver man god til flairbartending? Som i alle andre discipliner - Træning, træning, træning. Det gælder både hjemme i stuen, ude i haven eller på bartender jobbet. Først og fremmest skal du vælge dig en flairflaske. Hvis du er helt ny og grøn på flair området anbefaler vi vores:flair starter sæt i god kvalitet og lækkert design Her får du også en DVD som viser dig alt hvad du skal bruge i opstartfasen. Derudover skal du selvfølgelig have cocktailudstyr i en god kvalitet på plads. Har du noget erfaring i forvejen, anbefaler vi vores kvalitets flaske fra Flairco - den hvide flairco flair flaske .

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér