Cocktail shakers

prisgaranti på barværktøj  30 dages fuld returret

Lige meget hvilken cocktail shaker du leder efter, så har vi præcis det du står og mangler. Går du i hvilken som helst køkkentøjsbutik vil du højst sandsynligt skulle betale mange penge for shakeren - Det skal du ikke her. Drinkworld har landets nok billigste cocktail shakers og samtidig også nogle af de bedste på markedet.

Cocktail shaker til alle behov

Cocktail shakers skal være i rustfrit stål og skal samtidig være brugervenlige som f.eks vores Boston shaker med vinyl betræk som ikke glider ud af hænderne på dig.

Derudover skal du købe Cocktail shakere som kun består af selve "shakeren" du skal derfor købe en strainer og et mixerglas for at kunne lave dine drinks.

Andre cocktail shakers har det hele indbygget ligesom vores klassiske Cocktailshaker, hvor du ikke behøver at købe andet til at mixe en drink. Det anbefales dog stadig du køber en støder, jigger og en bar ske for at kunne lave drinks som en Mojito.  

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér