Barudstyr

Barudstyr til lave priser og høj kvalitet

Vi har importeret det bedste barudstyr fra hele verden, så du let kan finde præcis, det du har brug for til at lave cocktails. I hele webshoppen, er der faste lave priser og prisgaranti. Derfor kan du altid være sikker på, at lave en god handel lige meget om du har brug for udstyr til cocktails, Shakere, Skænkepropper eller andet.

Køber du barudstyr hos Drinkworld får du desuden leveret næste dag, hvis du bestiller inden kl. 16.00 - dog fredag inden kl. 15.00.

Alt til festen

Drinkworld sælger også det meget populære Red cups aka. Røde krus eller amerikanske krus, som man ofte ser i de store film. Disse Red cups bliver også brugt til Beer Pong som efterhånden er anerkendt mange steder i Danmark. 

Er du til Jagermeiser kan du prøve vores Bomb Shotz glas som er specielt lavet til en jagerbomb. plastikglasset er opdelt i 2 så du let kan skille væskerne fra hinanden før du drikker. Her har vi både blå, røde og hvide jagerbomb glas.

Champagnesabler

Først brugt i den Franske hær under Napoleon til at fejre en sejr på slagmarken, nu brugt over hele verden som den mest elegante måde at åbne en champagneflaske på. Hos Drinkworld sælger vi alle vores champagnesabler med prisgaranti og sikker levering. Derfor kan du let bestille en Champagnesabel Napoleon og regne den bliver leveret dagen efter.

Champagnesablerne vi sælger er altid i højeste kvalitet og bliver tjekket for fejl før afsendelse, så du altid er 100 % tilfreds. Du kan læse mere om champagnesabler her eller købe din egen flotte champagnesabel billige her.

1 til 15 af 132

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 15 af 132

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér