Hele kaffebønner

Hele kaffebønner

Find de geniale bomb shotz glas og originale amerikanske SOLO cups her

 

Barværktøj

Barværktøj

Bar sæt

Bar sæt

Skænkepropper
Åbnere

Åbnere

Shakere

Shakere

Ølglas

Ølglas

Drikkeglas
Shot- & snapseglas

Shot- & snapseglas

Cocktailglas

Cocktailglas

Hiball glas

Hiball glas

Alt til festen

Alt til festen

Blendere

Blendere

Dispensere

Dispensere

Diverse

Div.

David Rio Chai Te
KAV Chai Te
Kaffe
Kakao
Udstyr / tilbehør

Udstyr / tilbehør

Gaveideer

Gaveideer

Outlet

Outlet

Engangsservice
Karafler
Cognacglas

Cognacglas

Vinglas

Vinglas

Billigt barudstyr hos Drinkworld.dk

Vi byder dig velkommen til en af Nordens største forhandlere af Billigt Barudstyr. Vi er klar til at vise dig vores store sortiment af Billigt Barudstyr og Chai te, Faktisk har vi alt til festen - kig rundt på vores webside og bliv inspireret til dit næste køb af barudstyr.

100% kundetilfredshed - 30 dages fuld returret på alle varer

Når du køber eksempelvis billigt barudstyr til hjemmebaren hos Drinkworld.dk, så er du altid i gode hænder. Hos os er du nemlig bedre stillet end, hvis du handler i en fysisk butik. Vi stiller aldrig spørgsmål til din returnering og gør alt for, at du som vores kunde er fuldt tilfreds. Er der mangler på dit barudstyr, ølglas eller lignende så bytter vi selvfølgelig også dette uden spørgsmål.

Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål over e-mail og har en svarsgaranti indenfor 24 timer.

Hvilket Barudstyr har du brug for?

Priser på barudstyr svinger meget efter kvalitet, design og mærke. Hvis du leder efter dit første bartender sæt, anbefaler vi at du som minimum anskaffer dig en: Jigger, Støder, Shaker, Mixerglas, Bar ske, Strainer og en Skænkeprop. Derudover har vi samlet en masse bartendersæt hvor du får det hele i en pakke - Det sparer du penge på.

Salg af barudstyr siden 2007

Siden 2007 har Drinkworld.dk har som mission at bygge en online barbutik som sælger professionelt barudstyr og vi har hvert år haft kraftig vækst. Det gør at vi idag har barudstyr salg til både private og professionelle bartendere over hele Skandinavien. Vi mener vores vækst skyldes vores konkurrencedygtige priser på barudstyret, samt en kundeservice i særklasse

Det billigste barudstyr

Selvom vi altid har faste lave priser på udstyr til baren så vil vi ikke gå på kompromis med kvaliteten. Derfor finder du også alle de velkendte mærker rundt omkring i barshoppen. Desuden har vi også valgt at give alle vores kunder prisgaranti på alt barudstyr så længe de kan bevise at udstyret kan købes billigere hos andre barshops.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér